Poststraat 8A, 1401 EZ Bussum

Auto

rijschoolbussum03

 

Schakel:

Bij rijschool Bussum rijdt jij in een Renault Captur. Er is bewust gekozen voor de Renault- Captur, en dat niet alleen om zijn prachtige design. Maar met oogpunt op de leerling zelf. De auto zelf beschikt over de meest geavanceerde technieken op het gebied van veiligheid en comfort van deze tijd. Daarnaast heeft de Captur een hoge instap, dat wil zeggen dat jij als leerling lekker hoog zit, waardoor jij het verkeer rondom beter in de gaten kan houden. De bediening is fantastisch, een overzichtelijke instrumenten paneel, een lichte koppeling en een soepele 1.5 dci dieselmoter. Kortom, lessen in deze auto biedt vele voordelen voor jou als leerling.

Jij wilt tenslotte in een auto zitten die voor JOU het meeste voordeel oplevert, toch?!

Automaat:

Ook hebben we beschikking over een Peugeot 308 Automaat. De automaat biedt uitkomst voor leerlingen die moeite hebben met schakelen of moeite hebben met aandachts verdeling (niet perse). Veel mensen denken dat als je automaat rijdt dat je dan niet serieus wordt genomen. DAT IS NIET WAAR! Steeds meer moderne auto’s worden als automaat geleverd tegenwoordig. Denk maar aan de hybride’s en de elektrische auto’s. Meestal zijn ook de meeste luxe auto’s voorzien van automaat.

Het grote voordeel van de automaat is dat jij als bestuurder veel minder handeling hoeft te verrichten ten opzichte van een schakelbak.

Let daar wel op.Examens die hier in afgenomen worden, worden daardoor niet plotseling een stuk makkelijker erop zo men wellicht denkt.